Voorkom stilstand van uw werk en bespaar kosten

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw machine en zorgt daarnaast voor betere prestaties. De productiviteit is hoger en de slijp- en polijstkwaliteit zijn beter. Dat ziet u – en uw klant – terug in het eindresultaat. Daarnaast wilt u uw klanten nooit ‘nee’ hoeven te verkopen door een stilstaande machine. Met regelmatige inspecties en professioneel onderhoud door onze vakbekwame servicemonteurs voorkomt u productie- en daarmee omzetverlies.

Füldner Machine Check-up

  • Regelmatig geplande inspecties van uw machine door onze vakkundige servicemonteurs.
  • Voordelige tarieven en géén reiskosten tot 400 km, boven 400 km slechts € 50 per 100 km
  • Frequentie van de check-ups stemmen wij samen met u af, afhankelijk van de intensiteit waarmee de machines gebruikt worden (meestal 1 tot 4 x per jaar).
  • Na afloop van elke check-up krijgt u per machine een verslag van onze monteur van zijn werkzaamheden en bevindingen.
  • Korting op onderdelen. Blijkt uit de inspectie dat een onderdeel aan vervanging toe is? Dan ontvangt u 10% korting op al onze onderdelen.

Onderhoud van uw machine

Altijd verzekerd zijn van een optimaal presterende machine? Met de Füldner Machine Check-up kan het! Op basis van de ervaringen in afgelopen jaren hebben we de voorwaarden van de Machine Check-up (voorheen: Clear Service) verbeterd, waarbij de tarieven zijn verlaagd. Met Füldner Machine Check-up voorkomt u onnodige machinestilstand en profiteert u van een langere levensduur van uw machine én betere prestaties. Met reguliere inspecties zorgen we er proactief voor dat uw machine in topconditie blijft en de beste prestaties levert. Hierdoor voorkomt u productieverlies door machine-defecten. Verlaag uw total cost of ownership!

Füldner machine check-up aanvragen

Geen zorgen meer of uw machines onderhouden moeten worden. Wij nemen inspectie en onderhoud volledig uit handen. Voor ons een kleine moeite, voor u een grote impact!

Voor een klein bedrag nemen wij het preventief onderhoud volledig uit handen en vermindert u het risico van machinestilstand. Heeft u interesse in deze service? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen

Met de volautomatische slijplijnen van Lattuada en Knittel verhogen wij onze productie, zonder concessies te doen op onze flexibiliteit

Jarno Versteeg
Productiemanager bij Van Noordenne Groep

Het goede aan deze geautomatiseerde oplossing is dat de operator niet meer de snelheid en hoeveelheid bepaalt van de slijplijn. Alles gaat automatisch, men kan de hele dag doorproduceren.

Dhr. Erkelenz
CEO Erkelenz Glas

“Dankzij de topservice van Füldner en de regelmatige inspecties zijn onze machines in topconditie. Sommige machines hebben zelfs meer dan 2 miljoen meter op de teller! Füldner heeft deskundige servicemonteurs die goed zijn in hun vak. Het team is goed georganiseerd en heeft een no nonsense-aanpak. Met de tips en tricks die onze operators krijgen van Füldner halen we het beste uit onze machines.”

Almir Jogic
Productieleider Glas Trösch AG St. Gallen

“Füldner is een expert in hun vakgebied en heeft een zeer uitgebreide machinekennis. Daarom werken we al vele jaren met ze samen. We hebben een gegarandeerde uptime nodig om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Door onze machines jaarlijks door Füldner te laten inspecteren, blijven ze goed lopen.”

Carl Verstraeten
Productieleider Meyvaert Glass Engineering NV

“Füldner biedt ons service die altijd vriendelijk en deskundig is: van de helpdesk tot de servicemonteurs die ons regelmatig bezoeken. Onze machines lopen altijd vlekkeloos na inspecties of reparaties door Füldner. Daarnaast worden bestellingen altijd snel afgehandeld en worden de topkwaliteit onderdelen altijd heel snel bezorgd.”

Ziya Sahin
Productieleider Joh. Sprinz GmbH & Co KG