Snijtafels voor float glas

Het Füldner-snijtafelprogramma voor floatglas omvat de TUROMAS monolithische RUBI-glassnijtafels. Deze zijn ontwikkeld om een uitzonderlijke snijkwaliteit en zeer hoge prestaties te leveren. Er is een specifieke oplossing voor elk bedrijf, van onafhankelijke en flexibele tot volautomatische snijsystemen met een maximale efficiëntie en capaciteit voor alle glasformaten. Füldner biedt ook de Runner-glassnijtafel van CMS in zijn assortiment aan.

TUROMAS RUBI 200

De RUBI 200 Serie is geschikt voor bedrijven die een betrouwbare en veelzijdige stand-alone snijtafel zoeken. Deze snijtafel heeft alle functies die voor een automatische snijtafel nodig zijn voor glasafmetingen tot 3700 x 2600 mm.

Technische specificatie:

Max. snelheid 180 m/min
Max. acceleratie 13 m/s²
Glasdikte 2 – 19 mm
Nauwkeurigheid 0,2 mm

RUBI 200 Serie

TUROMAS RUBI 400

De RUBI 400 serie bestaat uit automatische snijtafels die ontworpen zijn om geïntegreerd te worden in een snijlijn en beschikken over een hoge productiviteit. Optioneel kunnen ze worden uitgerust met automatische Low-E randverwijdering en automatische labelling.

Technische specificatie:

Max. snelheid 220 m/min
Max. acceleratie 17 m/s²
Glasdikte 2 – 25 mm
Nauwkeurigheid 0,15 mm

RUBI 400 Serie

TUROMAS RUBI 500

De Rubi 500-serie bevat automatische snijtafels die geschikt zijn voor industriële productie, waarbij maximale productiviteit, efficiency en precisie nodig zijn. Dankzij de lineair-motoren is deze serie uitermate geschikt voor integratie in een automatische snijlijn waarbij voorbeeldige prestaties en kwaliteit vooropstaan.

Technische specificatie:

Max. snelheid 310 m/min
Max. acceleratie 19 m/s²
Glasdikte 2 – 25 mm
Nauwkeurigheid 0,1 mm

RUBI 500 Serie

VIDEO’S

Bekijk de Turomas Lam video’s!

Heeft u vragen of bent u geinteresseerd? Neem dan contact met ons op!