Snijtafels voor gelaagd glas

Het assortiment van Füldner op het gebied van snijtafels voor gelaagd glas bestaat uit de TUROMAS LAM-snijtafels, die een specifieke oplossing bieden voor elke behoefte.

Van semi-automatische onafhankelijke eenheden tot volautomatische glassnijlijnen die alle glasafmetingen en -diktes met maximale efficiëntie en capaciteit snijden. Aan de bovenzijde wordt het glas niet aangeraakt, zodat de emissiearme coating niet beschadigd raakt.

TUROMAS LAM 100 SERIE

De LAM 100 serie is een halfautomatische stand-alone snijtafel die eenvoudig te bedienen is. Deze snijtafel is ontwikkeld voor glasdikten tot 8 + 8 mm. Ook float glas tot 19mm glasdikte kan op deze snijtafel gesneden worden.

Technische specificaties:

Max. glasafmeting 3700 mm
Glasdikte 3+3 tot 8+8 mm

LAM 100 Serie

TUROMAS LAM 300 SERIE

De Turomas LAM 300 serie is geschikt voor bedrijven die een veelzijdige snijtafel zoeken met hoge kwaliteit en prestaties. Dankzij een compact design kan deze snijtafel gecombineerd worden met een RUBI snijtafel voor float glas, om zo een efficiente complete snijlijn te realiseren. Zodra de bediener het glas positioneert middels de mechanische aanslag en het luchtkussen, realiseert de LAM 300 het snijden, het breken en het scheiden van het glas alsmede de automatische verwijdering van de Low-E voor glasdikten van 3 + 3 tot 10 + 10 mm.

Technische specificaties:

Max. glasafmeting 4700 mm
Glasdikte 3+3 tot 10+10 mm

LAM 300 Serie

TUROMAS LAM 500 SERIE

De LAM 500 Serie is geschikt voor bedrijven die maximale productiviteit en automatisering nastreven. Deze machine is ontwikkeld om in een snijlijn voor gelaagd glas of in een gecombineerde snijlijn geïntegreerd te worden. De positionering, het breken en het scheiden van het glas (12+12 mm) wordt volledig automatisch uitgevoerd.

Technische specificaties:

Max. glasafmeting 6100 mm
Glasdikte 3+3 tot 12+12 mm

LAM 500 Serie

VIDEO’S

Bekijk de Turomas Lam video’s!

Heeft u vragen of bent u geinteresseerd? Neem dan contact met ons op!