Waterstraalsystemen

Hogedruk-waterstraalsnijmachines van CMS

CMS IDROLINE S

De CMS Idroline S is een Hydroabrasive Waterjet Cutting System, een geschikte snijrobot ontworpen met specifieke structurele oplossingen voor waterstraalsnijtechnologie om superieure technologische en productieve prestaties te garanderen. Extreem stijve portaalstructuur met vaste kolommen, ontworpen voor maximale nauwkeurigheid op lange termijn.

Het eerste systeem met actieve snelheids- en jetconusregeling. De eerste continue sonderende 5-assige snijkop. De Idroline S is in staat om de meest veeleisende toepassingen en de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.

  • Hoger rendement: zeer intuïtieve mens-machine-interface en nieuw werkstukklemsysteem
  • Grotere veelzijdigheid: nieuwe machinematen en een breed scala aan accessoires
  • Grotere betrouwbaarheid: NC- en digitale aandrijvingen voor een volledige controle van de snijparameters

CMS MILESTONE S

De CMS Milestone S is een waterstraalsnijsysteem dat voldoet aan de eisen van CMS Tecnocut klanten. Het is eenvoudig te gebruiken en krachtig, en is speciaal ontworpen om een hoog niveau van productiviteit en maximale bedrijfszekerheid te bieden. De CMS Milestone S is bijzonder geschikt voor steenbewerking.

CMS EASYLINE

De CMS Easyline is een hogedrukwaterstraalsnijmachine met een werkgebied tot 2.000 x 4.000 mm.

Met Easyline biedt CMS Tecnocut elke klant de mogelijkheid om een geavanceerd, modern systeem aan te schaffen tegen een redelijke prijs. Twintig jaar ervaring en geavanceerde technische ontwikkelingen zijn de garantie voor de productie van krachtige glasverwerkingsmachines die uw productiekosten verlagen.

CMS AQUATEC

De waterjetmachine Aquatec van CMS bestaat uit een massieve verplaatsbare brug die beweegt op separate staalfundamenten. Hierdoor is sprake van een hoge structurele stabiliteit, hoge precisie en hoge snelheid. De Aquatec is van 2 of 4 zijden belaadbaar.

Hoofdkenmerken:

werkoppervlak: van 2000 x 3000 tot 3000 x 6000 mm
Z-as: 530 mm

VIDEO’S

Bekijk hier de CMS world!
CMS – The turning point of tomorrow’s advanced materials industry is today!

Heeft u vragen of bent u geinteresseerd? Neem dan contact met ons op!