Waterzuiveringsinstallaties

De waterzuiveringsinstallaties van STA maken het mogelijk om half- of volautomatisch het koelwater van glasbewerkingsmachines te reinigen.

STA U-15

De U-15 van STA is een technisch doorontwikkelde centrifuge voor waterzuivering zonder chemische middelen. Door reiniging van uw koelwater verbetert de kwaliteit, productiviteit en levensduur van uw kantenslijpmachine.

Dankzij de grote doorsnede van de rotor, de sterke 4 kW-aandrijfmotor, en de speciaal ontwikkelde inloop-as bereikt de U-15 een hoge reinigingsgraad tot 3 µm. Het gereinigde water verlaat de centrifuge onder druk (5 m), het uitgefilterde materiaal valt eenvoudig omlaag. Bij deze hoge prestaties behoudt de centrifuge door de directe aandrijving een compacte bouwwijze waardoor de machine geschikt is voor compacte productie en voor standalone plaatsing bij een machinetank.

De U-15 is een halfautomatische centrifuge met handmatige lediging van het afval en is m.n. geschikt voor gematigde hoeveelheden vervuiling.

Technische specificaties:

Vermogen 4 kW
Rotor-volume 15 l
Capaciteit 12 kg
Doorstroomvolume 120 l/min (7,2 m³/h)
Acceleratie 1960 x g

Toepassing: fijn-reiniging van industriële vloeistoffen met relatief gematigde hoeveelheden vaste verontreiniging bij het bewerken van glas en keramiek.

STA A-25

De A-25 van STA is een technisch doorontwikkelde centrifuge voor waterzuivering. Door reiniging van het koelwater van uw glasbewerkingsmachine wordt de kwaliteit, productiviteit en levensduur van de slijpmachine sterk verbeterd. Reiniging geschiedt door louter centrifugaal kracht en zonder gebruik van chemicaliën.

De A-25 is een volautomatisch ledigende centrifuge en geschikt voor relatief grote hoeveelheden afval. Deze centrifuge overtuigt dankzij:

geruis- en vibratie-arme machine met dubbele behuizing en kwartszandvulling
doorstroming tot 250 l/min (in de 15 kW-versie)
comfortabele bediening middels een 6” touchscreen
bewaking van vibraties en toerental

Technische specificaties:

Vermogen 11 / 15 kW
Rotor-volume 40 l
Capaciteit 40 kg/h
Doorstroomvolume 150/250 l/min (9/15 m³/h)
Acceleratie 1960 x g

Toepassing: fijn-reiniging van industriële vloeistoffen met relatief gematigde hoeveelheden vaste verontreiniging bij het bewerken van glas en keramiek.

Heeft u vragen of bent u geinteresseerd? Neem dan contact met ons op!